Hvordan virker en varmepumpe luft til vand 

En luft til vand varmepumpe laver energien i luften udenfor om til varme, som kan anvendes i boligens centralvarmesystem. Den består af en ydre og en indre del og systemet virker også i frostgrader. 

Varmepumper som anvender luft til vand, kan lave varmt vand, som kan anvendes i både dine radiatorer, gulvvarmesystem og til varmt vand i hanerne. 

Denne form for varmekilde er nem at installere, da den ikke kræver meget plads i boligen og kan tilkobles direkte til boligens nuværende varmesystem. 

Varmepumper som anvender luft til vand, kan fuldstændig erstatte din nuværende opvarmningsmetode, og er en økonomisk og fremtidssikret opvarmningsmetode.

Kontakt os og hør mere om luft til vand varmepumper  

3 fordele ved varmepumper med luft til vand

  • Investering i en luft til vand varmepumpe er økonomisk, den tilbagebetaler sig selv og laver ca. 4 gange mere energi, end den forbruger i strøm
  • Lave vedligeholdelsesomkostninger, da varmepumpen ikke kræver meget vedligehold og har meget lang levetid. 
  • Miljørigtig, da den ingen CO2 udleder ved produktion af varme og er uafhængig af fossile stoffer.  

Der er store besparelser at hente, ved at få installeret en luft til vand varmpumpe i privatboligen, sommerhuset eller virksomheden. 

Besparelsen afhænger af din nuværende varmekilde, men ved udskiftning fra oliefyr kan du spare op til 65%, og et ældre gasfyr giver typisk en besparelse op til 50 %, så det er til at føle på. 

Hvis du udskifter et gammelt oliefyr eller naturgasfyr med et luft til vand varmepumpesystem, kan der være tilskud hertil.

Energistyrelsen melder løbende tilskudsmuligheder ud på deres hjemmeside

Vi foretager installation og forhandler flere typer af varmepumper, så der er gode muligheder, for at finde netop den løsning, du leder efter, til den rette pris.  

Vi tilbyder en komplet pakke med montering, af luft til vand varmepumper.

Kontakt os for mere rådgivning – det er uforpligtende. 

Indhent pris på montering af luft til vand varmepumpe.

Vil du høre mere om varmepumper, eller hvad vi ellers kan tilbyde dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.

Ring til os på telefon 42 560 960  og få en uforpligtende snak med en af vores fagmænd, eller udfyld hurtig og nemt vores Kontaktformular, og vi vil vende hurtigst muligt tilbage.

Du har også mulighed for at sende os en mail til soren@tekh.dk

Vi holder til i Hobro, Mariagerfjord kommune, men har også opgaver i Randers, Viborg, Skive, Løgstør, Støvring, Svenstrup, Storvorde, Mou.